Dönem sonu etkinlikleri için teşekkürler.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı I. Dönem Sonu Faaliyet Haftasında planlanan etkinlikler olarak düzenlenen; Kermes etkinliği için Değerler Kulubü danışman öğretmenlerine, Onur Kuruluna, Okul Aile Birliği üyelerine, Halkla İlişkiler alanı öğretmenlerine ayrıca tüm genel bilgi ve meslek dersi öğretmenlerimize, öğrencilerimize el emeği katkılarından dolayı, Sinema etkinliği ve sosyal medya çekimleri için Radyo Televizyon alanı öğretmenlerine, Mesleki Söyleşi etkinliği için Muhasebe ve Finansman alanı öğretmenlerine, Bilgi Yarışması etkinliği için genel bilgi dersleri öğretmenlerimize, Etkinlik haberlerini ve görsellerini dijital görsel şölenine dönüştürerek okul sitesinde yayınlayan Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmenlerine, kermes satışlarına katkı vermek amacıyla öğrencilerini alarak salı pazarına satışa çıkan Pazarlama ve Perakende alanı öğretmenlerine çooook teşekkür ederiz.

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 18:55 - Görüntülenme: 68