Halkla ilişkiler öğrencileri kariyer fuarında

Okulumuz Halkla İlişkiler alan öğrencileri, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi öncülüğünde 2019 yılında “Yetenek Her Yerde” temasıyla yola çıkan bölgesel kariyer fuarları; üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının iş birliği ile gerçekleştirilen kariyer etkinlikleridir. Hem öğrenciler ve mezunlar hem de sektör açısından kariyer noktasında önemli katkılar sağlayan bölgesel kariyer fuarları interaktif bir program çerçevesinde birçok sektöre ait kariyer fırsatlarının, meslek bilgilerinin ve istihdam süreçlerinin paylaşılmasını hedeflenmektedir.

Öğrencilerimiz, fuarda açılan stantları ziyaret ederek staj yerleri ve kariyer planlamaları hakkında bilgiler aldı. Ayrıca öğrencilerimiz; düzenlenen kariyer söyleşileri, konferanslar ve atölye çalışmalarına katıldılar. Fuarda öğrencilerimize Halkla İlişkiler Alan Şefi Sedef Bekar ve Halkla İlişkiler öğretmeni Mehtap Bayır rehberlik etti.

09-01-202409-01-202409-01-202409-01-2024

Yayın: 08.01.2024 - Güncelleme: 09.01.2024 16:13 - Görüntülenme: 103