T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Şehit Ünal Bıçakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul Müdürümüz Orhan Genç'in dönem sonu mesajı

Okul Müdürümüz Orhan Genç'in dönem sonu mesajı

Sevgili öğrenciler!

2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci yarıyılını “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı” coşkusu ile tamamlamış bulunmaktayız.

Yeni yüzyıla başlarken parolamız olan “Eğitimde Türkiye 100 yılında” okulumuzun da kuruluşunun 100.yılı coşkusu ve heyecanıyla yeni ufuklara yelken açtığımız bu eğitim öğretim yılında vizyonumuzu gerçekleştirmek ve genişletmek için büyük bir şevkle çalışmaktayız.

Bu dönem son hafta düzenlenen etkinliklere katılımınız, katkılarınız ve heyecanınız bir başka idi. Hem kendinize hem de okulumuza değer kattınız. Teşekkür eder ve gözlerinizden öperim.

Tatil dönüşü ikinci dönem eksikliklerinizi gidererek derslerinizdeki başarılarınıza başarı katarak kendinizi kıymetlendirin.

Saygıdeğer velilerimiz!

Bu dönemde çocuklarımıza katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ederim.Çocuklarımızın ikinci dönemde eksiklerini gidermek için sizlerin ilgi ve yardımlarınıza ihtiyaçları olacaktır. Çocuklarımızın yanında durarak onlara kıymetli olduklarını hissettiriniz.

Öğrencilerimizi kendi çocukları yerine koyup onlara değer katan kıymetli öğretmenlerimiz!

Eğitim öğretim sürecinin aksamadan yürümesini sağlamada kutsal emekleriniz için hem sizlere hem de yönetici ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım.

Allah'a emanet olunuz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 10:56 - Görüntülenme: 102
  Beğen | 1  kişi beğendi