Pazarlama ve Perakende Alanı etkinliği

Pazarlama bölümü öğrencileri, bu hafta bir satış danışmanı ile ilham verici bir etkinlikte buluştular. Nisa Nur USTA(Nisanur Usta/ 6 Yıldır Avon Satış Danışmanı), öğrencilere pazarlama ve satış dünyasındaki deneyimlerini paylaşmak için konuk oldu.

Etkinlik, öğrencilere gerçek dünya deneyimlerini öğrenme ve iş dünyasındaki başarıyı nasıl elde edebileceklerine dair değerli ipuçları alabilme fırsatı sundu. Nisa Nur USTA, kariyerinde edindiği bilgi ve tecrübeleri öğrencilerle paylaşarak, pazarlama ve satış alanındaki kritik becerileri vurguladı.

Öğrenciler, Nisa Nur Usta’nın deneyimlerinden ilham alırken, sorularını sorma ve tavsiye alma fırsatı da yakaladılar. Etkinlik, öğrencilerin iş dünyasına dair daha geniş bir perspektif kazanmalarına yardımcı oldu ve kariyer planlamaları için değerli bir rehberlik sağladı.

25-04-202425-04-202425-04-2024

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 23:12 - Görüntülenme: 54