T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Şehit Ünal Bıçakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Orhan GENÇ - Okul Müdürü

ÇALIŞTIĞI KURUMLAR

2023-........ Trabzon Ortahisar Şehit Ünal Bıçakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü.

2014 -2023 Trabzon Ortahisar Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü,

2010-2014 Trabzon Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürlüğü,

2004- 2010- Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü-Projeler, Mesleki Teknik Eğitim ve yaygın eğitimden sorumlu Şube Müdürlüğü,

1995-1997 Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim- Yaygın Eğitimden sorumlu şube müdürlüğü,

1989-2010 Trabzon Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü,

1986-1989 Trabzon Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcılığı,

1983-1985 Tokat Endüstri Meslek Lisesi Atelye ve Meslek dersleri Öğretmenliği yaptı.

1981-1983- Ankara Erkek Sanat Yüksek okulundan mezun oldu.

Çaykarada doğdu. 

YÜRÜTTÜĞÜ PROJELER, KATILDIĞI EĞİTİMLER ve DERNEK ÜYELİKLERİ

MEGEP Projesi Bölge Ofisi Sorumlu yönetici Yararlanıcı olarak 5 yıl - MEBGEP Projesi Yerel Yetkililere Yetki devri çalışma gurubu üyesi olarak 2 yıl –METEK Projesi Strateji çalışma gurubu üyesi olarak oluşturulan kurul ve komisyonlarda çalışmıştır. Avrupa Birliği ve dünya Bankası Fonlarından desteklenen Proje Çalışmalarında kurum yöneticisi, yasal temsilci, koordinatör, faydalanıcı ve çalışma gurubu üyesi olarak yer almıştır.

Ulusal ve Uluslararası alanlarda birçok Hizmet-içi Eğitim Kursları, Konferans ve Seminerlere katılım sağlamıştır. M.E.B’ nın çeşitli komisyonlarında (yasal düzenlemeler, Mesleki Eğitime yönelik müfredat çalışmaları,vb.) yer almış ve Mesleki ve Teknik Eğitim alanında bildiriler sunmuştur.AB üyesi ülkelere (İsveç, İskoçya, Belçika, Almanya, Macaristan, Hollanda, İtalya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, İspanya, İngiltere, İrlanda,polonya) Proje Çalışma Ziyaretlerinde bulunmuştur.Gürcistan’ da turizm alanındaki gelişmelerin yerinde izlenmesi. KKTC de balıkçılığın desteklenmesi çalışmaların da bulundu. Liderlik ve Girişimcilik eğitimlerine, Proje Hazırlama ve Yönetimi Konularında Seminerlere katılımlarda bulunmuştur.

 Sivil Toplum Kuruluşu Üyelikleri; Trabzonspor (Üye) ve Çaykara Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Yön.Kur. Üy.), Eğitimsiz Olmaz Diyenler Derneği (Yön. Kur Üy.)Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Komitesi çalışma gurubu üyeliği bulunmaktadır.