Aday Öğrenci

Aday Öğrenciler için bilgilendirme.

Değerli 8.sınıf mezunu lise aday öğrencileri sizleri okulumuza bekliyoruz.

Okulumuz Şehit Ünal Bıçakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin misyonu, öğrencilerimizi  Muhasebe ve Finansman, Bilişim Teknolojileri, Radyo ve Televizyon, Halkla ilişkiler, Pazarlama ve Perakende alanlarında alanla ilgili üst öğretim kurumuna dair hazır bilgi ile donatmak ve ilgili piyasanın ihtiyaç duyduğu ara elemanı  yetiştirmektir.

96 yıllık tarihe sahip okulumuzda 5 program türünde eğitim veren alanımız mevcuttur.

Bunlar; Bilişim Teknolojileri Alanı, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı, Muhasebe ve Finansman Alanı, Radyo-Televizyon Alanı, Pazarlama ve Perakende Alanı 'dır. Okulumuzda tam gün olmak üzere normal kız erkek karma eğitim uygulanmaktadır.

Okul tanıtım videomuz.

Halkla İlişkiler alanı bilgilendirme yazısı, Halkla İlişkiler alanı bilgilendirme sunusu.

Muhasebe ve Finansman Alanı bilgilendirme sunusu.

Radyo-Televizyon Alanı bilgilendirme yazısı.

Okulumuz Ortahisar ilçe merkezindedir.Fatih Devlet Hastanesi, yıkılan Hüseyin Avni Aker Stadyumu, yani şu anki Ortahisar Millet Bahçesi yanındadır. Buralara giden otobüs ve minibüslerle ulaşım sağlanabilir.

İletişim bilgilerimiz.

Okulumuza kayıt için gerekli belgelerin de olduğu hizmet standartlarımız.

Yayın: 10.06.2020 - Güncelleme: 12.06.2020 17:38 - Görüntülenme: 3485

Etiketler :